Zlatko Horvat: Otvaranje turnira je jako bitno, neka nam pobjeda protiv Austrije da krila

Zlatko Horvat: Otvaranje turnira je jako bitno, neka nam pobjeda protiv Austrije da krila

- Pripreme su bile teške za ovo razdoblje sezone, ali moramo imati snage za cijeli turnir, kaže Horvat

Zlatko Horvat/Getty Images

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u petak protiv Austrije otvorit će nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Rukometaši su odradili pripreme, upisali dvije pobjede protiv Srbije i u dobrom raspoloženju dočekuju prvu utakmicu.

– Pripreme su bile teške za ovo razdoblje sezone, ali moramo imati snage za cijeli turnir. U 15 dana treba odigrati puno utakmica, posebice ako govorimo o tome da očekujemo da ćemo ući u četvrtfinale. Radi se o devet utakmica, to je jako puno i treba imati snage za to, ustvrdio je Zlatko Horvat.

– Srbija je bila odličan protivnik i pokazala nam neke slabosti, ali i dobre strane u našoj igri. To su utakmice u kojima smo imali “teške” noge nakon priprema. Mislim da je sve u svemu bilo u redu. Sada smo imali vremena za odmor, uhvatili smo svježinu, ustvrdio je Horvat posebno naglasivši važnost utakmice.

– Otvaranje turnira je jako bitno, da krenemo pobjedom. Svi naglašavmao koliko je ta utakmica bitna. Ona bi nam trebala dati krila za dalje, zaključio je Zlatko Horvat.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.