Zlatko Horvat: Otvaranje turnira je jako bitno, neka nam pobjeda protiv Austrije da krila

Zlatko Horvat: Otvaranje turnira je jako bitno, neka nam pobjeda protiv Austrije da krila

- Pripreme su bile teške za ovo razdoblje sezone, ali moramo imati snage za cijeli turnir, kaže Horvat

Zlatko Horvat/Getty Images

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u petak protiv Austrije otvorit će nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Rukometaši su odradili pripreme, upisali dvije pobjede protiv Srbije i u dobrom raspoloženju dočekuju prvu utakmicu.

– Pripreme su bile teške za ovo razdoblje sezone, ali moramo imati snage za cijeli turnir. U 15 dana treba odigrati puno utakmica, posebice ako govorimo o tome da očekujemo da ćemo ući u četvrtfinale. Radi se o devet utakmica, to je jako puno i treba imati snage za to, ustvrdio je Zlatko Horvat.

– Srbija je bila odličan protivnik i pokazala nam neke slabosti, ali i dobre strane u našoj igri. To su utakmice u kojima smo imali “teške” noge nakon priprema. Mislim da je sve u svemu bilo u redu. Sada smo imali vremena za odmor, uhvatili smo svježinu, ustvrdio je Horvat posebno naglasivši važnost utakmice.

– Otvaranje turnira je jako bitno, da krenemo pobjedom. Svi naglašavmao koliko je ta utakmica bitna. Ona bi nam trebala dati krila za dalje, zaključio je Zlatko Horvat.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.