ZOI Leona Popović: “Tužna sam i razočarana, čeka me barem pet mjeseci oporavka“

ZOI Leona Popović: “Tužna sam i razočarana, čeka me barem pet mjeseci oporavka“

Naša skijašica zadobila je tešku ozljedu koljena.

Foto: Dnevno.hr

Naša skijašica Leona Popović neće po dobrome pamtiti svoj prvi, premijerni nastup na 23. Zimskim Olimpijskim igrama u Pyeongchangu iz razloga što je ranije jutros u prvoj utrci veleslaloma pala i ozlijedila lijevo koljeno.

20-godišnjakinji je pregledom, magnetskom rezonancijom, utvrđeno da je došlo do rupture prednjeg križnog ligamenta i djelomične rupture medijalnog kolateralnog ligamenta, što znači da će oporavak trajati minimalno pola godine.

“Prilično sam tužna i jako razočarana jer sam doživjela ovako tešku ozljedu koljena, koje je svim skijašima velika mana. Istog trena znala sam da neće biti dobro, no nadala sam se da nije tako strašno dok nisam vidjela snimke. Doktor mi je rekao da je jako loše, prvo moram na operaciju, koja će nadam se biti što prije, a onda me čeka između pet i šest mjeseci oporavka“, izjavila je naša skijašica.

Inače, Popović je već druga hrvatska skijašica, koja se ozlijedila u Pyeongchangu, jer je i Lana Zbašnik ozlijedila koljeno na posljednjem treningu prije početka natjecanja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.