Zoran Gobac o Baliću: Nadam se da će Ivano biti jednako uspješan kao što je bio u igračkoj karijeri

Zoran Gobac o Baliću: Nadam se da će Ivano biti jednako uspješan kao što je bio u igračkoj karijeri

- Što se tiče Vorija i Metličića vjerujem da će dobiti svoju šansu. Vori na nekoj funkciji u Savezu jer je rekao da ne želi biti trener, dok bi Metličić trebao biti u ulozi trenera, kaže Gobac

Zoran Gobac

Zoran Gobac, alfa i omega hrvatskog rukometa, prokomentirao je povratak Ivana Balića u hrvatski rukomet.

– Povratak Ivana Balića dogovaran je zadnje dvije godine, bit će koordinator svih reprezentacija, imat će pod sobom struku u svim selekcijama, od izbornika Goluže nadalje, kazao je Zoran Gobac.

– Dogovarat će sve u tom dijelu, vjerujem da će provesti i neke svoje ideje. Drago mi je da će i nakon igračke karijere ostati u rukometu. Nadam se da će u ovom poslu biti jednako uspješan kao što je bio u igračkoj karijeri, ustvrdio je Gobac koji u sličnim ulogama u Savezu vidi i Igora Vorija i Petra Metličića.

– Što se tiče Vorija i Metličića vjerujem da će dobiti svoju šansu. Vori na nekoj funkciji u Savezu jer je rekao da ne želi biti trener, dok bi Metličić trebao biti u ulozi trenera. Petar je već imao ponudu, ali smatrao je da nije spreman. Oni su nam trenutno najbliži, prema našim željama, ali i svemu onome što su ostvarili u igračkoj karijeri, zaključio je Zoran Gobac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.