Zoran Gobac: Smješteni smo u tešku grupu koju ne treba olako shvatiti

Zoran Gobac: Smješteni smo u tešku grupu koju ne treba olako shvatiti

- Dobro ćemo se istrošiti u prvom krugu da osiguramo prvu poziciju da bismo kasnije izbjegli sve favorite u borbi za medalju. Želim momcima i stožeru svu sreću, istaknuo je Gobac

Zoran Gobac

Pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom je Svjetsko prvenstvo koje se od 15. siječnja do 1.veljače održava u Kataru. Izvršni dopredsjendika HRS-a Zoran Gobac otkrio je svoja razmišljanja vezana uz SP u Kataru, prokomentirao skupinu u kojoj se nalazi Hrvatska te se zahavlio svim sponzorima koji su ukazali povjerenje Hrvatskom rukometnom savezu i reprezentaciji.

–  Rukometaši su imali kratak period za pripreme te se nadam da su ih dobro obavili. Oni su najbolje što imamo u Hrvatskoj bez obzira na neke komentare. Momčad koja putuje u Katar je ono što smo mi planski radili u proteklom periodu. Napravili smo kvalitetnu smjenu generacije i ostali u europskom i svjetskom vrhu, za početak je kazao Gobac.

Istaknuo je potom Gobac da će svi zaostaci prema igračima biti isplaćeni u prvom tjednu svjetske smotre u Kataru.

– HRS je u granicama mogućnosti popratio ove pripreme i u istim granicama mogućnosti ćemo sve obveze prema igračima obaviti, naime, isplatit ćemo sve premije. Nitko od njih ne igra samo zbog premija, možemo reći da su to više stimulativne dnevnice, ali red je da ih isplatimo. Daj bože da nas ponovo zaduže s novim premijama.

– Sve skupa treba malo sreće, manje ozljeda i nadam se da će na ovom Svjetskom prvenstvu sve proći u najboljem redu. Nitko ne može unaprijed reći što ćemo napraviti, ali dat ćemo sve od sebe. Također, obavještavam ćemo javnost o svemu što se događa u našem taboru. Nadam se da će biti kvalitetni predstavnici naše države. Smješteni smo u tešku grupu koji ne treba olako shvatiti. Sve utakmice, osim Irana, nisu lagane. Austrija, Makedonija i BiH su neugodni protivnici. Dobro ćemo se istrošiti u prvom krugu da osiguramo prvu poziciju da bismo kasnije izbjegli sve favorite u borbi za medalju. Želim momcima i stožeru svu sreću, istaknuo je za kraj Zoran Gobac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.