Žuti o hrvatskoj klupi: “Nitko me nije zvao, a znamo i zašto”

Žuti o hrvatskoj klupi: “Nitko me nije zvao, a znamo i zašto”

Prosinečki se spominjao kao mogući izbornik Hrvatske, Slovenije i BiH, a sada se u kombinaciji pojavila i Srbija.

foto: https://report.az/

Iako više nije izbornik Azerbajdžana i nekoliko je puta ponovio kako ga izbornički posao više ne zanima, unatoč razgovorima sa Slovenskim nogometnim savezom, Roberta Prosinečkog počelo se povezivati s klupom reprezentacije Srbije.

Nakon što je Slavoljub Muslin dobio otkaz iako je ‘Orlove’ odveo na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, u medijskim napisima na klupi Srbije već se vidjelo Roberta Prosinečkog koji oštro demantira sve medije.

“Kada god se isprazni neko mjesto u Zagrebu ili Beogradu, mediji uvijek mene izvuku. Iskreno, umoran sam od toga, tih priča. Što god da izjavim, druga će strana komentirati, vagati. Da se razumijemo, ja nacionalno opterećenje nemam. Na pitanje jesu li me zvali s Terazija, odgovor je ne”, kategorički je Prosinečki odbio povezivanje s klupom Srbije nastavivši u još žustrijem tonu.

“Hvala onima koji me spominju, ali ja neću biti izbornik Srbije, dosta mi je raditi na ovim prostorima. Moji su svi planovi vezani za to da preuzmem klub, i to negdje u Europi”, kazao je Prosinečki koji bi možda i volio preuzeti Hrvatsku, ali ga nitko nije zvao.

“Ma i ta je tema izlizana. Bio sam bez posla, nitko me nije zvao. A znamo i zašto”, zaključio je popularni Žuti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.