Zvijezda The Voicea Indira Levak dala potporu programu I Ti to možeš!

Zvijezda The Voicea Indira Levak dala potporu programu I Ti to možeš!

Pjevačica Colonije Indira Vladić Mujkić dala je potporu programu Udruge za promicanje hrvatskog sporta Hrvatska reprezentacija 'I Ti to možeš'...

Indira Levak dala je potporu programu I Ti to možeš!

U nisku sportaša i poznatih javnih osoba Lijepe naše koji su prepoznali hvalevrijedan projekt Udruge za promicanje hrvatskoga sporta Hrvatska reprezentacija uključila se i zvijezda dance skupine Colonia Indira Levak.

Indira je bez razmišljanja dala potporu kampanji ‘I Ti to možeš!’, koja će obuhvaćati čitavo područje Hrvatske i odraditi niz aktivnosti s ciljem promicanja bavljenja sportom za djecu s invaliditetom, ali i svu ostalu djecu i mlade.

Osnovni je cilj projekta, o kojemu detaljnije možete pronaći na stranicama www.hrvatskareprezentacija.hr, motivirati djecu na fizičku aktivnost te potaknuti pretilu djecu i onu s kroničnim bolestima da se ravnopravno uključe u sportske aktivnosti.

Program su već prepoznali brojni savezi, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska radio televizija, novinar Aco Stanković, sportašica Ana Znaor, košarkaši Cedevite i Kvarnera (Jasmin Repeša, Roko Leni Ukić, Siniša Štemberger i ostali), vaterpolisti Primorja i Juga te brojni drugi.

U radu Udruge aktivno sudjeluje velik broj volontera i zaljubljenika u sport, a Udruga je jedina u Hrvatskoj koja kontinuirano prati sve uspjehe naših paraolimpijaca te se na svojim mrežnim stranicama osobito koncentrira na mlade hrvatske sportske nade.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.