Zvijezde Netsa hvale Bogdanovića, “mentor” Mirza Teletović mu savjetovao da prvo kupi kuću i auto

Zvijezde Netsa hvale Bogdanovića, “mentor” Mirza Teletović mu savjetovao da prvo kupi kuću i auto

- Veliki IQ i odličan osjećaj za igru. Šut mu je besprijekoran i mislim da će jako puno pomoći ovoj ekipi, smatra prvi strijelac Netsa Joe Johnson

Bojan Bogdanović/www.nba.com

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović trenutačno vodi veliku bitku za ulazak u prvu petorku Brooklyn Netsa. Novi trener Netsa Lionel Hollins kao ovogodišnje je startere programirao Williamsa, Johnsona, Garnetta i Lopeza, ostavivši otvorenom poziciju beka šutera. Borba za “dvojku” vodi se između Bogdanovića i nekadašnjeg igrača Cibone Alana Andersona.

– Sviđa mi se Bojan. On je košarkaš u pravom smislu riječi. Nije samo šuter, objašnjava strateg Netsa Hollins.

Treći strijelac ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Europi je stekao status zvijezde. Na NBA parketima tek se mora izboriti za svoje “mjesto pod suncem”. Njegovi novi suigrači smatraju kako to neće biti problem:

– Veliki IQ i odličan osjećaj za igru. Šut mu je besprijekoran i mislim da će jako puno pomoći ovoj ekipi, smatra prvi strijelac Netsa Joe Johnson.

Najveću potporu Bogdanoviću pruža još jedan Mostarac u redovima Netsa Mirza Teletović.

– Bojan radi odlično na treninzima. Mislim da se jako brzo adaptirao i smatram da mu odgovara sustav trenera Hollinsa. Puno se kreće, napad i obrana su mu na najvišem nivou, smatra Bogdanovićev “mentor”.

Dvojac često nakon treninga odradi šutersko natjecanje:

– To je samo dio treninga. Ništa posebno. Prvo šta sam mu rekao kada je stigao u NBA ligu bilo je: nabavi auto i kuću, to je najvažnije, dodaje Teletović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.