[1. DIO] Bizarni transferi HNL-a: Malešov neuspjeh u Kini

[1. DIO] Bizarni transferi HNL-a: Malešov neuspjeh u Kini

Predstavljamo Vam novi projekt našeg portala.

Od danas pa sve do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, svakog ponedjeljka od 13 sati budite s nama i prisjetite se najbizarnijih transfera hrvatskih nogometaša iz HNL-a u ostale lige.

Kao što znamo, 14. lipnja započinje Mundijal u Rusiji, a 13 dana ranije otvara se i ljetni prijelazni rok, no nerealno je za očekivati da će doći do velikih transfera prije završetka Svjetskog prvenstva, odnosno, dok treneri i uprave klubova ne vide velike zvijezde na najvećoj svjetskoj smotri.

Stoga smo se odlučili za novi, mini – projekt ovog portala, u kojem ćemo se posvetiti nekim od najčudnijih transfera Hrvatske Nogometne Lige.

Prvi na redu je Mate Maleš, igrač Rijeke, koji je početkom veljače potpisao dvogodišnji ugovor s kineskim prvoligašem Dalian Yifangom. 29-godišnjak je prošao liječničke preglede, potpisao ugovor, odigrao i tri prijateljske utakmice, a onda – šok. Iako su Kinezi platili 500 000 eura za Maleša, samo mjesec dana kasnije su ga otpisali jer su u međuvremenu doveli još tri vezna igrača i u kadru za njega nije bilo mjesta. Mate je trenutno bez kluba.

Budite s nama i idući ponedjeljak u isto vrijeme na istom mjestu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.