1.HMNL: Novo Vrijeme preko šesteraca do dalmatinskog finala

1.HMNL: Novo Vrijeme preko šesteraca do dalmatinskog finala

U finalu će se sastati Split Tommy i Novo Vrijeme.

U trećoj odlučujućoj utakmici za prolazak u finale Prvenstva Hrvatske u malom nogometu, malonogometaši Novog Vremena iz Makarske iznenadili su favorizirani Futsal Dinamo i izborili dalmatinsko finale protiv Split Tommyja.

Futsal Dinamo – Novo Vrijeme 2:2(0:0), 5:6 nakon šesteraca

STRIJELCI: 0:1 Kazazić (28′), 1:1 Đulvat (33′), 1:2 Musinov (39′), 2:2 Capar (40′)

FUTSAL DINAMO: Goran Škorić, Matija Capar, Ivan Šulentić, Vito Gagulić, Davor Kanjuh, Matija Đulvat, Kristian Čekol, Kristijan Grbeša, Danijel Dekanić, Mihovil Prgomet, Vedran Matošević, Matija Rajh, Hrvoje Penava, Tomislav Hercigonja, trener: Mićo Martić

NOVO VRIJEME: Filip Bašković, Mate Vuković, Igor Osredkar, Ante Sokol, Duje Bajrušović, Vedran Kazazić, Marin Musinov, Eduardo Farias de Souza, Vlado Andrijašević, Vinko Nižetić, Lucas Vinicius Brito de Santana, Jakša Herceg, trener: Teo Strunje

Da neće biti lagan zalogaj, Makarani su pokazali u drugoj utakmici polufinalne serije u kojoj su visoko porazili Futsal Dinamo, pa su osokoljeni došli u Dom sportova po prolazak. Čvrsta i tvrda utakmica kao što se i očekivalo, rezultirala je odlaskom na odmor bez pogodaka, a prvi put mrežu je zatresao Vedran Kazazić u 28. minuti za vodstvo Makarana. Kapetan domaćih Matija Đulvat izjednačio je rezultat u 33. minuti, a u pretposljednjoj minuti susreta, nakon što je Vedran Matošević zaradio isključenje, Marin Musinov još jednom je donio prednost gostima. U posljednjim trenucima, Futsal Dinamo je morao zaigrati na sve ili ništa i pokušati igrom bez vratara, a to im se isplatilo 20 sekundi prije kraja jer je Matija Capar bio precizan za izjednačenje.

U produžecima je bilo kao i u prvom dijelu bez pogodaka pa se pristupilo izvođenju šesteraca. Prve tri serije precizni su bili Grbeša, Capar i Kanjuh za domaće te Bajrušović, Osredkar i Kazazić za goste. U četvrtoj seriji Herceg brani udarac Penave, a isto čini i Hercigonja Eduardu. Potom je Herceg obranio udarac i kapetana Đulvata, a Vinicius pogađa za slavlje Makarana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.