[3. DIO] Bizarni transferi HNL-a: Fortuna lažirala nalaze liječničkog pregleda da ne dovede Barbarića!

[3. DIO] Bizarni transferi HNL-a: Fortuna lažirala nalaze liječničkog pregleda da ne dovede Barbarića!

U trećem dijelu našeg projekta pročitajte kroz što je sve prolazio bivši igrač Dinama.

Od ponedjeljka 16. travnja pa sve do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, svakog ponedjeljka od 13 sati budite s nama i prisjetite se najbizarnijih transfera hrvatskih nogometaša iz HNL-a u ostale lige.

Kao što znamo, 14. lipnja započinje Mundijal u Rusiji, a 13 dana ranije otvara se i ljetni prijelazni rok, no nerealno je za očekivati da će doći do velikih transfera prije završetka Svjetskog prvenstva, odnosno, dok treneri i uprave klubova ne vide velike zvijezde na najvećoj svjetskoj smotri.

Stoga smo se odlučili za novi, mini – projekt ovog portala, u kojem ćemo se posvetiti nekim od najčudnijih transfera Hrvatske Nogometne Lige.

Treći na red došao je i jedan bivši igrač zagrebačkog Dinama. Radi se o Tomislavu Barbariću, koji je imao neviđene probleme prilikom pokušaja odlaska na posudbu u njemački drugoligaški klub Fortunu Dusseldorf.

Činilo se da je sve bila samo stvar čiste formalnosti, ali Barbarić nije prošao rutinski liječnički pregled jer su liječnici ustanovili da je imao određenih problema s krvi. Tužni i nesretni, tada 22-godišnji Barbarić, vratio se u Zagreb, ali se i preplašio za vlastito zdravlje pa je odradio čitav niz pretraga u Dinamu.

I tada – još jedan šok. S Barbarićem je sve bilo – u redu! Pretrage nisu pokazale nikakvih problema sa zdravljem pa su se čelnici Modrih, s pravom, naljutili na predstavnike Fortune. Barbarić je bez problema nastavio karijeru i od te 2012. godine igrao za Sturm Graz, Split, Sarajevo, Kortrijk, Rudeš i kazahstanski Atyrau, za kojeg i danas nastupa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.