Održan tradicionalni Štefanjski spust i Memorijal “Tibor Šaramo”

Održan tradicionalni Štefanjski spust i Memorijal “Tibor Šaramo”

Ponajbolji hrvatski kanuist na divljim vodama i višestruki ekipni europski i svjetski prvak Tomislav Lepan pobjednik je 16. memorijala 'Tibor Šaramo', koji je u ponedjeljak održan na rijeci Savi, u sklopu tradicionalnog 41. štefanjsko-novogodišnjeg spusta kajakaša i kanuista

Utrka dugačka 12 km postala je neizbježan događaj za kajakaše i kanuiste iz Hrvatske ali i natjecatelje iz susjednih zemalja. Tradicionalnim 44. izdanjem utrke Štefanjsko novogodišnjim spustom niz rijeku Savu na dionici od Podsusedskog da Savskog mosta u Zagrebu i 19. Memorijalna utrka Tibor Šaramo koju je utemeljio pokojni novinar Tibor Šaramo i po kojem je nazvana memorijalna utrka u disciplini C-1 kanu jednosjed na grupnom startu ovog iznimno zanimljivog natjecanju okupila je 100- ak natjecatelja iz 20 klubova.
Prvi u cilj ispod Savskog mosta gdje su ga čekali brojni gledatelji stigao je Emil Milihram aktualni i višestruki svjetski i europski prvak član KKK Varteks iz Varaždina koji je osvojio pehar Sportskih novosti.

U konkurenciji kanu jednosjeda pobjeda je pripala ponajboljem hrvatskom kanuisti na divljim vodama i višestrukom europskom i svjetskom prvaku Tomislavu Lepanu, članu KK Končar iz Zagreba i time osvojio 19. Memorijal “Tibora Šaramoa”. Lepanu je ovo peti naslov, a od obitelji Šaramo primio je prigodan poklon, sliku kiparice i mozaičarke gđe. Vlatke Bauer, a uručila mu je gđa. Šaramo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.