SP Atletika: Poznate Sandrine protivnice u finalu te finalisti skoka u vis

SP Atletika: Poznate Sandrine protivnice u finalu te finalisti skoka u vis

Jutarnje kvalifikacije na Svjetskom prvenstvu u atletici su iza nas, a saznali smo tko je prošao u polufinale i finale u tri discipline, dok su i natjecatelji u desetoboju odradili prve tri discipline.

Polufinale utrke na 100 metara s preponama izborile su Kendra Harrison (12,60), Danielle Williams, Sally Pearson, Dutkiewicz, Simmonds, Manning, Harper Nelson, Talay, Thompson, Ali, Pedersen, Burton, Visser, Amusan, Zagre, George, Herman, Plotitsyna, Charlton, Lindley, Jobe, Jenneke, Bakker i Kimura.

U finale muškog skoka u vis plasirali su se Barshim, Bondarenko, Lysenko, Przybylko, Ivanov i Grabarz s preskočenom normom od 2,31 metar, dok su po plasmanu dalje prošli i McBride, Ivanyuk, Ghazal, Onnen, Rivera i Wang.

Nakon prve tri discipline muškog desetoboja vodeći je Francuz Kevin Mayer 2703 boda, ispred Nijemca Freimutha 2678 bodova i Amerikanca Hardeea, koji ima 2647 boda.

Vrijedi spomenuti i kako smo saznali svih 12 finalistica bacanja diska. Uz Sandru Perković, to su i Yaime Perez, Dani Stevens, Melina Robert-Michon, Denia Caballero, Nadine Muller, Xinyue Su, Andressa De Morais, Yagn Chen, Bin Feng, Julia Harting i Zinaida Sendruite.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.