Hrvatske odbojkašice u Mariboru bruse formu za Europsko prvenstvo

Hrvatske odbojkašice u Mariboru bruse formu za Europsko prvenstvo

Hrvatska seniorska odbojkaška reprezentacija predvođena izbornikom Miroslavom Aksentijevićem,  započela je završni ciklus treninga uoči nastupa na Europskom prvenstvu, koje će se od 21. rujna do 03. listopada održati u Gruziji i Azerbajdžanu.

Na pripreme, koje se održavaju u odbojkaškom centru Draš, u podnožju Pohorja, stiglo je osamnaest igračica: Ana Grbac, Marsela Šaini, Matea Ćurak, Rene Sain, Nikolina Božičević, Ivana Miloš Prokopić, Ema Strunjak, Beta Dumančić, Bernarda Ćutuk, Božana Butigan, Katarina Luketić, Katarina Barun Šušnjar, Matea Ikić, Lucia Mlinar, Nika Stanović, Lea Cvetnić te Katarina Pavičić, predvođene prošlogodišnjom najboljom igračicom talijanske Serie A, te jednom od naših najboljih odbojkašica, Samantom Fabris.

Naša će reprezentacija do 25. kolovoza ostati u Mariboru, nakon čega se vraća u Zagreb, gdje će se do 30. kolovoza još raditi na završnim taktičkim finesama. Prije samog prvenstva odigrati će tri pripremne utakmice s domaćinom Azerbajdžanom, kao i  najvjerojatnije Češkom u Mariboru te Turskom i Italijom u Bakuu.

Od ukupno 16 reprezentacija koje sudjeluju na turniru, naše se seniorke nalaze u skupini B zajedno s Bjelorusijom, Italijom te domaćinom Gruzijom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.