Abazaj: “sretniji sam zbog pobjede nego zbog gola”

Abazaj: “sretniji sam zbog pobjede nego zbog gola”

550.000 eura zaradio je Skenderbeu na Abazaju, a da igrač nije niti zaigrao za klub.

Novi igrač NK Osijeka, Albanac Kristal Abazaj već je u debitanstskom nastupu oduševio navijače bijelo-plavih. Abazaj je u prvom nastupu za Osijek zabio za pobjedu protiv Istre, samo 12 minuta nakon ulaska u igru umjesto Gabrijela Bobana.

“Igrali smo dobro i bila su nam iznimno potrebna ta tri boda i zbog toga sam sretniji nego zbog svog gola. Uvijek je lijepo zabiti, no važnije je da pobjedimo. Navijači su svih 90 minuta bili nevjerojatni, hvala Bogu pa smo uzeli ta tri boda i sve je ispalo dobro.” – rekao je junak Osječana nakon utakmice.

Mladom Albancu bio je to prvi gol ove sezone. Ljetos je prešao iz Skenderbeua u Anderlecht, a u belgijskom velikanu odigrao je samo 21 minutu u porazu od Cercle Bruggea sredinom prosinca.

Zanimljiv je put ovog mladog nogometaša. Albanski prvak Skenderbeu kupio ga je od Luftetarija prije godinu dana za samo 200.000 eura i ostavio ga tamo na posudbi do kraja sezone, a ljetos su ga proslijedili u Anderlecht za 750.000 eura, a da nije upisao niti jedan nastup u njihovom dresu. U Osijeku ostaje na posudbi godinu dana.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.