Abramovič i Conte se posvađali: Rus već ima spremnu zamjenu za klupu Chelseaja

Abramovič i Conte se posvađali: Rus već ima spremnu zamjenu za klupu Chelseaja

Poznato je da ne cvjetaju ruže u Chelseaju na relaciji između uprave kluba i trenera, a prema vijestima sa Otoka došlo je do novog verbalnog sukoba između Romana Abramoviča i Antonija Contea. Od prije je poznato kako Conte nije zadovoljan prijelaznim rokom kojeg je Chelsea odradio, a u kojem su došli Morata, Bakayoko i Rudiger.

Navodno su prve velike razmirice na relaciji Abramovič-Conte počele nakon što se Talijan pobunio zbog nedovođenja Romelua Lukakua. Lukaku je bio Conteov prvi odabir, no Ambramovič je u konačnici odustao od vraćanja Lukakua u Chelsea, pa je fantastični Belgijanac završio u redovima Manchester Uniteda. Od tada Conte ima učestale javne ispade u kojima često kritizira rad uprave Chelsea koja mu nije priskrbila tražena pojačanja.

Bogatom Rusu je navodno dojadilo slušati Conteove kritike, te je spreman zamijeniti Talijana koji je prošle sezone, u svojoj prvoj sezoni klupi Chelseaja, klub doveo do vrha Premiershipa. Ambramovič bi umjesto Contea rado na klupi vidio Thomasa Tuchela, bivšeg trenera Borussije Dortmund, koji je potjeran sa klube njemačkog kluba upravo zbog razmirica s upravom kluba. Za sada nema službene obavijeti o tome što je Abramovič odlučio, no potpuno je jasno kako je strpljenje Rusa u pogledu Contea na izmaku, te da eventualna promjena trenera ne bi trebala nikoga iznenaditi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.