Kroz Akciju "21 kolica za sport" dodijelii smo jučer u Čakovcu kolica mladom stolnotenisaču Nini Baši

Akcijom “21 kolica za sport” idemo dalje

Akcijom “21 kolica za sport” idemo dalje

Jučer u Centru za kulturu Čakovec s početkom u 19 sati započeo je humanitarni koncert ”Thes i prijatelji – Fala ti Međimurje” na kojem smo mladom međimurskom stolnotenisaču Nini Baši dodijelili sportska invalidska kolica.

Ideja o aktivnoj društvenoj odgovornosti i konkretna pomoć onima najpotrebitijima kroz Akciju „21 kolica za sport“ jučer je krenula korak dalje prema svom cilju, a to je dodjela u svakoj od 21 županije po jedna sportska invalidska kolica.

Nino Baša, dobio je priznanje Hrvatskog paraolimpijskog odbora za mladog i perspektivnog sportaša te se sa Svjetskih sportskih igara mladih s invaliditetom od 14 do 23  godine, vratio s tri medalje.

Dvorana Centra za kulturu Čakovec bila je puna Međimuraca koji su svojim dolaskom na koncert i dodjelu sportskih kolica podržali rad Hrvatske reprezentacije. U cjelokupnu akciju pridružili su nam se Međimurska županija, Grad Čakovec te turističke zajednice Međimurske županije i Grada Čakovca, koje su zajedničkom organizacijom ovog koncerta omogućile predivnu večer ispunjenu svim onim emocijama koje vežemo uz Božić i blagdansko vrijeme.

Zakoračili smo u mjesec u kojem sve više trenutaka i vremena posvećujemo osobama do kojih nam je stalo i koje našim životima daju smisao i čine ga ljepšim. Međutim, naš cilj nije se sjetiti naših sportskih prijatelja samo u ovom mjesecu, mjesecu darivanja, već na njih konstantno misliti i sa njima cijelo vrijeme surađivati i pomoći im koliko je u našoj mogućnosti da postižu još bolje sportske rezultate.

Specifično dizajnirana kolica, koja odgovaraju mladom stolnotenisaču Nini Baši , omogućili su Hrvatska reprezentacija i renomirani proizvođač medicinskih pomagala Bauerfeind.

Drago nam je da je Akciju „21 kolica za sport“ prepoznala i Predsjednica RH  Kolinda Gabar – Kitarović koja postala pokrovitelj cijele Akcije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.