Andrej Kramarić: “Naše je finale prva utakmica s Nigerijom”

Andrej Kramarić: “Naše je finale prva utakmica s Nigerijom”

Kramarić je u dresu Hoffenheima postigao 13 pogodaka ove sezone.

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se u hotelu Westlin uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, a pred medije je prvi izašao napadač Hoffenheima, Andrej Kramarić.

“Osjećam se izvrsno, veliko mi je zadovoljstvo spremati s Hrvatskom za, nadam se, nešto veliko. Meni je ovo prvo Svjetsko prvenstvo, nadam se da ćemo se vratiti jednako sretnih lica kao i na ovom okupljanju. Smatramo da smo obitelj, samo tako možemo do pravog rezultata.” – rekao je Kramarić.

Andrej je sa Hoffenheimom osvojio treće mjesto, a u 42 nastupa postigao je 13 pogodaka i devet puta asistirao.

“Zadovoljan svojom sezonom, dat ću sve od sebe da se tako nastaviti u reprezentaciji. Na treninzima će možda biti više osvježenja kako bismo bili u optimalnom stanju, a ja ću svoj maksimum dati na bilo kojoj poziciji.”

Kramarić smatra da će ključni detalj za prolazak skupine biti dobro otvoriti Svjetsko prvenstvo.

“Naše je finale prva utakmica s Nigerijom, ta je možda i najbitnija. Mislim da su Nigerijci jako dobra momčad, bit će zanimljivo i teško. Tom utakmicom otvaramo vrata drugog kruga.”

Za kraj je poželjeo sve najbolje svojim kolegama iz reprezentacije Modriću, Kovačiću i Lovrenu, da bolji pobjedi i da dođu spremni i bez ozljeda na okupljanje.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.