Andrej Kramarić: Ne zabijaju se svaki dan tri pogotka u Europskoj ligi

Andrej Kramarić: Ne zabijaju se svaki dan tri pogotka u Europskoj ligi

Uzeo sam loptu s potpisima suigrača za uspomenu, rekao je napadač Rijeke

Andrej Kramarić igra u životnoj formi. Statistika govori da je u klupskom i reprezentativnom dresu ove sezone postigao 23 gola u 22 utakmice. Tri gola protiv Feyenoorda bila su samo potvrda sjajne forme.

– Ne zabijaju se svaki dan tri pogotka u Europskoj ligi. Ovo je prije svega pobjeda cijele momčadi, grada i publike koji su nas držali do zadnje minute, u nekim teškim trenucima… Možda ispada da je bilo jednostavno pobijediti iako su se Nizozemci u prvih pola sata pokazali odličnom momčadi. Ali došlo je nekoliko prilika koje su digle i nas i publiku. Onda smo zabili i drugi, pa i treći gol… Moramo biti sretni i uživati u ovome, rekao je Andrej Kramarić u razgovoru za službene stranice NK Rijeka.

– Kod 1:1 prolazile su nam crne misli da će se ponoviti ono što se događalo u prošlim utakmicama u Europskoj ligi. Srećom, uspjeli smo zabiti drugi, a onda i treći gol. Bit će sada priča o prezimljavanju u Europi, možemo sanjati o tome. Čekaju nas teške utakmice i gostovanja gdje moramo pokušati skupiti bodove. Imamo još domaću utakmiceu sa Standradom. Pokazali smo da ovdje možemo svakoga pobijediti, ustvrdio je Kramarić.

– Našao sam se u pravom trenutku na pravom mjestu. Kao što sam rekao ne postižu se svaki dan tri gola u Europskoj ligi. Uzeo sam loptu s potpisima suigrača za uspomenu, zaključio je Kramarić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.