Antolić: “Nismo se bojali napada, Dinamo će osvojiti Kup, a Bjelica je odličan izbor“

Antolić: “Nismo se bojali napada, Dinamo će osvojiti Kup, a Bjelica je odličan izbor“

Bivši igrač Modrih osvrnuo se na aktualna zbivanja.

Legia iz Varšave po treći uzastopni put postala je prvak Poljske. Kako smo neki dan izvijestili, u posljednjem kolu prvaci su gostovali kod Lecha u Poznanu i imali prednost od 2:0, da bi domaći huligani prekinuli utakmicu, koja je kasnije registrirana pobjedom Legije od 3:0.

Da podsjetimo, trener Legije je Dean Klafurić, a Domagoj Antolić postigao je prvi pogodak na toj utakmici. Evo i njegovog viđenja te utakmice:

“Što reći nakon svega, bila je to teška, naporna i zahtjevna, ali i vrlo uspješna sezona za nas. Dvostruka kruna je osvojena i upravo zbog toga sam i stigao u Poljsku. Definitivno nam nije bilo lako i tijekom godine smo imali i uspona i padova, no na kraju smo zasluženo postali prvaci lige“, započeo je Antolić s osvrtom na sezonu pa se prebacio na prekinutu utakmicu:

“Svašta se u toj utakmici događalo. Mi smo bili pravi, vodili smo 2:0 i onda je stigao taj prekid. No, to je donekle bilo i očekivano jer su nam prije utakmice rekli da se u slučaju našeg osvajanja naslova odgađa ceremonija proslave prvaka. Mislim da su i u Savezu bili svjesni da se na derbiju može dogoditi svašta, kako je naposljetku i bilo. No, mi se nismo bojali i nismo se zamarali, već smo samo što prije htjeli osigurati naslov prvaka“, nastavio je bivši igrač zagrebačkog Dinama.

“Ove sezone sam zaigrao i u Dinamu i u Legiji i s oba kluba imam priliku osvojiti dvostruku krunu, smatram to poprilično smiješnim, ali vjerujem da će Dinamo u finalu Kupa svladati Hajduk. Nenad Bjelica je odlično rješenje za Modre i znam koliko ga igrači cijene i kao trenera i kao čovjeka“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.