AO: Prvi nositelji Marach i Pavić na teškom iskušenju već u prvom kolu

AO: Prvi nositelji Marach i Pavić na teškom iskušenju već u prvom kolu

Marach i Pavić brane prošlogodišnji naslov prvaka.

Izašao je ždrijeb za parove na ovogodišnjem Australian Openu, a Hrvatska će imati čak četiri predstavnika u muškoj konkurenciji i tri u ženskoj.

Austrijanac Oliver Marach i Mate Pavić postavljeni su za prve nositelje i brane prošlogodišnji nastup, a već u prvom kolu biti će na velikom iskušenju. Protivnici će im biti Talijani Simone Bolelli i Andreas Seppi. U slučaju prolaska, u drugom kolu bi trebalo biti lakše jer su potencijalni protivnici domaći igrači s pozivnicom Purcell i Savile te zemljaši Nicolas Jarry i Maximo Gonzalez.

Franko Škugor i Britanac Dominic Inglot postavljeni su za 10. nositelje i u prvom kolu igraju protiv Japanca Taro Daniela i Australca Johna Milmanna. U drugom kolu će ih čekati pobjednik susreta između braće Granollers i kombinacije Demoliner/Nielsen.

Partner Nikole Mektića, Alexander Peya propušta Australian Open, pa će Nikola igrati sa Njemcom Kevinom Krawietzom, a u prvom kolu igraju protiv Amerikanca Monroea i Indijca Nedunchezhiyana.

Ivan Dodig i Edouard Roger-Vasselin su 13. nositelji i igraju protiv još jednog domaćeg para s pozivnicom, Nicka Kyrgiosa i Matta Reida. Pobjednici ovog susreta igraju s pobjednikom susreta u kojem igra Mektić.

Donna Vekić igra u paru sa Švicarkom Belindom Bencic, a u prvom kolu igrati će protiv Ruskinje Kudermetove i Amerikanke Santamarie.

Petra Martić i Francuskinja Alize Cornet igraju protiv Ajle Tomljanović i Poljakinje Magde Linette, a Darija Jurak i Kineskinja Han igraju protiv Ruskinje Pavlyuchenkove i Latvijke Sevastove

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.