Arsenal: problemi na Emirates stadionu, pun je štakora i miševa

Arsenal: problemi na Emirates stadionu, pun je štakora i miševa

Osim osrednjih rezultata na terenu, 'topnici' imaju i drugih velikih briga

Da je Premier liga danas gotova, momčad Arsenea Wengera bila bi ponovno izvan Lige prvaka. No to je trenutno manji problem za momčad iz sjevernog Londona. Novu glavobolju upravi Arsenala (osim loših igara ove sezone) donosi im njihov Emirates stadion koji je pun štakora.

Nakon higijenskih pregleda doma ‘topnika’ ustanovljeno je da se grupe štakora nalaze na četiri različite razine ovog inače prelijepog zdanja. Pronađeno je puno izmeta oko cijevi i u kutovima raznih prostorija. Uz čišćenje tog izmeta, klub mora svojim zaposlenicima osigurati baklje kako bi se provjerio svaka točka stadiona. Vjerovatno se ovo sve dogodilo jer se u blizini Emiratesa nalazi željeznička pruga (stanica) East Coast Main Line.

Glasnogovornik kluba pokušao je objasniti cijelu ovu situaciju: ”Zdravlje i sigurnost naših navijača je najvažnija. Odmah nakon primitka izvječća, proveli smo niz mjera za rješavanje problema. Nastavljamo raditi s vanjskim stručnjacima i uvjereni smo da smo poduzeli korake koji će se na kraju pokazati pravima”.

Emirates stadion sagrađen je 2006. godine kojeg sponzorira emiratska aviokompanija Fly Emirates. Ta je tvrtka ujedno i bila glavni sponzor kluba do sezone 2013-14.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.