Badelj nakon teških riječi odlazi iz Fiorentine

Badelj nakon teških riječi odlazi iz Fiorentine

Potvrđen je odlazak hrvatskog reprezentativca Milana Badelja iz redova Fiorentine, a njegov agent Dejan Joksimović se pritom žestoko obrušio na klub iz Toskane. Joksimović je rekao kako njegov agent više ne želi pregovarati s Fiorentinom oko novog ugovora, budući da se čelništvo Viola iznimno loše ponijelo prema Badelju, te da traže promjenu sredine.

“Badelj više neće pričati s Fiorentinom, budući da oni jedino znaju lagati. Nema konkretnih novosti o budućnosti mojeg agenta, nakon posljednje utakmice sezone ćemo sjesti i raščistiti stvari s Fiorentinom, ali Badelj želi otići jer smatra kako su se jako loše ponijeli prema njemu i on takav odnos sigurno nije zaslužio.”

Ovo zasigurno nisu zadnje vijesti koje će dolaziti na relaciji Badelj-Fiorentina, budući da hrvatski reprezentativac ima važeći ugovor s Violama do 2018. godine i sigurno će Fiorentina htjeti zaraditi na njemu. Vrijednost Badelja se procjenjuje na 11 milijuna eura, a osim Milana, čiji je trener Montella već vodio Hrvata i njegov je veliki obožavatelj, u igru bi se mogli uključiti Roma i Valencija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.