Balotelli: “Napoli? Nema šanse. Milan? Nikako, a Juventusu sam već rekao ne“

Balotelli: “Napoli? Nema šanse. Milan? Nikako, a Juventusu sam već rekao ne“

Za koga Talijan želi igrati?

Mino Raiola, agent Marija Balotellija, izjavio je da njegov igrač vrijedi minimalno 100 milijuna eura, iako mu ugovor s francuskom Niceom ističe u lipnju ove godine, što znači da će Talijan postati slobodan igrač.

“Realno, nitko ne vrijedi 100 milijuna eura. Mino je htio reći da ja toliko vrijedim u usporedbi s drugim igračima kupljenima za tu svotu. Tko god me angažira na ljeto, napravit će odličan posao, jer će me dobiti bez potrošenog eura. No, da si moram odrediti cijenu, svakako bi bila astronomska jer pogledajte moju statistiku golova“, izjavio je i sam Balotelli, koji je postigao 22 pogotka u 31 utakmici za Nicu.

“Siguran sam da spadam u najboljih deset napadača na svijetu. Zasigurno su Messi i Ronaldo na sasvim drugoj razini, no definitivno sam u rangu s Neymarom, Dybalom i Griezmannom. Oni su ispred samo zato što su više osvajali od mene“, nastavio je Super Mario.

Za kraj se osvrnuo i na klubove za koje bi u budućnosti želio igrati:

Napoli? De Laurentiis me nikada nije volio pa nema šanse da ću tamo igrati! Inter je odličan klub s odličnim navijačima i volio bih se vratiti, ali u Milan se nikako ne bih vraćao jer su me se riješili na ružan način. Išao bih i u Romu zbog njihovih čelnika, igrača i navijača, a Juventus sam već i prije odbio“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.