Barakude nagradile navijače u Sisku fenomenalnim vaterpolskim spektaklom!

Barakude nagradile navijače u Sisku fenomenalnim vaterpolskim spektaklom!

Barakude su odigrale prijateljsku utakmicu sa Španjolcima za koju su vrata bazena ostavili otvorenima svima koji ih žele podržati.

Barakude nastavljaju s hvale vrijednom inicijativom odigravanja utakmica diljem hrvatskih gradova kako bi svojim nastupom i dolaskom u njihov grad zahvalili svim navijačima na potpori koju im pružaju.

Tako su unutar svojim priprema doputovali u Sisak gdje od 10.-12. prosinca odigravaju trodnevne pripreme s reprezentacijom Španjolske.

Poseban poklon tamošnjim navijačima odigrao se večeras. Barakude su odigrale prijateljsku utakmicu sa Španjolcima za koju su vrata bazena ostavili otvorenima svima koji ih žele podržati. Bazeni u Sisku bili su krcati, a veliki vaterpolski spektakl završio je baš kako su navijači priželjkivali, odličnom čvrstom igrom i rezultatom 6:6.

“Ovo je bila jedna predivna sportska priredba. Izrazito mi je drago zbog Siska i građana ovog grada da su dobili priliku gledati našu reprezentaciju, kao i da smo mi imali priliku igrati u jednom ovako divnom ambijentu. Zaista jedno veliko hvala Sisku, našim domaćinima i svima koji su nas došli podržati. Bila je ovo jedna prava muška utakmica, konačan rezultat je najobjektivniji iako smo cijelu utakmicu vodili. Izuzetno sam zadovoljan izvedbom svojih igrača, ovi mladi momci pokazali su da na njih možemo računati u budućnosti”, zaključio je izbornik reprezentacije Ivica Tucak.

Za Hrvatsku su u bazen uskočili:
1. Fran Čubranić
2. Mate Anić
3. Hrvoje Benić
4. Rino Burić
5. Josip Vrlić
6. Luka Lozina
7. Lovro Paparić
8. Ante Visković
9. Ivan Domagoj Zović
10. Jerko Marinić-Kragić
11. Loren Fatović
12. Ante Vukičević
13. Andrija Bašić
14. Antonio Buha

Stožer:

  • Ivica Tucak
  • Mile Smodlaka
  • Pero Kuterovac
  • Damir Luketić

“Bilo je fantastično igrati pred ovakvom publikom. Atmosfera je bila odlična, a navijači vrhunski. Lijepo je igrati pred ovako popunjenim plivalištem. Sama utakmica bila je tvrda, s vrlo kvalitetnim protivnikom. Na kraju je ostalo neriješeno, no mislim da možemo biti zadovoljni”, naglasio je Luka Lozina, reprezentativac.

Nakon ovih priprema reprezentaciju 15. prosinca očekuje godišnja proslava i svečana gala večera “Noć svjetskih prvaka” gdje se okupljaju svi ljubitelji vaterpola i osobe koje su utkale svoje znanje i podršku i u ovu zlatnu medalju, ali i sve medalje i uspjehe hrvatskog vaterpola prije toga. Ove godine, uz zlatnu svjetsku medalju, razloga za slavlje je i više.

Hrvatski vaterpolisti sezonu nastavljaju 16. siječnja kada se okupljaju pred treće kolo utakmica Svjetske lige.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.