Barcelona nakon Neymara gubi i najveći talisman: Arapski milijuni odvode Messija

Barcelona nakon Neymara gubi i najveći talisman: Arapski milijuni odvode Messija

Barcelona je očajno krenula u sezonu nakon dva poraza u Superkupu protiv Reala, no osim samih poraza koji su uvijek neugodni kada dolaze od najljućih rivala, posebno treba brinuti inferiornost koju je Barcelona pokazala u susretima s Realom. Odlazak Neymara je nagovijestio kako se mijenjaju odnosi moći u nogometu, a Barcelona do sada nije uspjela naći niti zamjenu za Brazilca dok joj se sprema novi šok.

Naime, Liverpool konstantno odbija iznimno visoke ponude za Coutinha, Suarez se ozlijedio, a jasno je kako Messi ne može sam držati Barcelonu na svojim leđima. Uz to javio se Manchester City koji želi u stilu završiti prijelazni rok, a arapski vlasnici su spremni Barceloni zadati konačni udarac. Naime, nakon što je PSG iskoristio otkupnu klauzulu za Neymara, isto namjerava napraviti City u pogledu Messija.

Guardiola je odobrio trošenje 300 milijuna eura za sjajnog Argentinca, a sam Messi bi mogao prihvatiti ponudu Citya budući da bi time došao u nominalno najjaču ligu svijeta i ponovno bi radio pod Pepom Guardiolom. Messi je nedavno produžio ugovor s Barcelonom do 2021., no njegova odštetna klauzula od 300 milijuna eura nije nimalo nedostižna za bogate arapske vlasnike Manchester Citya. Naravno ovakve vijesti uvijek treba uzeti s dozom rezerve, no nakon što je Neymar napustio Barcelonu, sasvim je moguće da i Messi prihvati interes Citya i postane novi najplaćeniji nogometaš u povijesti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.