Barcin predsjednik: “Ne sjećam se gdje je otišao Casillas, znam da se radi o nekim Portugalcima”

Barcin predsjednik: “Ne sjećam se gdje je otišao Casillas, znam da se radi o nekim Portugalcima”

Josep Maria Bartomeu baš i ne prati vijesti iz suparničkih redova...

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu očito je toliko zaokupiran vlastitim problemima, poslovima te pokušaju dobivanja novog mandata na čelu blaugrane da slabo prati čak i zbivanja u najvećem rivalu.

U intervjuu Marci Bartomeu se tako uspio tek ovlaš dotaknuti pitanja koje je danima zaokupljalo svjetsku javnost, ‘zamucavši’ na odlazak Ikera Casillasa: “Znam da se radi o portugalskoj momčadi, ali ne sjećam se imena”, ispalio je.

Čelnik katalonskog ponosa i ranije se iskazao odličnim poznavateljem prilika i poslova u svijetu u kojemu obnaša jednu od najviših funkcija. Tako nije mogao ni približno odrediti cifru za koju je Raheem Sterling otišao u Manchester City, a sportska javnost ostala je ‘zabezeknuta’ i kad nije ‘imao pojma’ tko je na čelu ruske nacionalne selekcije (Fabio Capello).

No, Bartomeu zato nikada ne propušta prigodu priču okrenuti na svoje pulene i njihove ‘izvanzemaljske’ pothvate. “Messi je u Barceloni jako sretan. Svi zajedno proživljavaju čarobne trenutke i njihov pobjednički ciklus nikako nije završen. Zabrinut sam jer sam na Copa Americi vidio igrače koji su bili jako agresivni prema Neymaru, dok nisam vidio – nogomet”, kazao je.

Koliko se god trudio, nije Barcin čelnik uspio, poslije doticanja Neymara, izbjeći škakljiva pitanja o procesu koji se trenutačno vodi protiv njega, a odnosi se na malverzacije prigodom transfera brazilskoga ‘čuda’ na Nou Camp. “Optužbe nisu ozbiljne. Naravno da bih glasao za nekoga tko je optužen ako mi se sviđa njegov projekt, njegova ideja i budućnost koju će klub imati s tim čovjekom na čelu”, spretno je neugodnosti okrenuo na – promociju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.