Barry: “Do kraja je još 30 utakmica i borba za trofeje se nastavlja, Dinamo je odmaknuo jer je sve igrao doma“!

Barry: “Do kraja je još 30 utakmica i borba za trofeje se nastavlja, Dinamo je odmaknuo jer je sve igrao doma“!

Hamza je optimističan za nastavak sezone.

Hamza Barry je, unatoč samo 23 godine, jedan od iskusnijih igrača Hajdukove svlačionice, a upravo provodi svoju treću sezonu na Poljudu. Zoran Vulić mu je peti trener, a u dresu Bilih odigrao je 84 utakmice uz postignutih osam pogodaka i osam podijeljenih asistencija.

“Suigrači su mi prenijeli što je trener nedavno govorio o meni, kako sam dobar, puno trčim i oduzimam loptu i drago mi je čuti te riječi. To mi je velika stvar i cijenim povjerenje koje mi daje te se nadam nastavku odličnih igara“, izjavio je Gabonac na početku svog intervjua.

“Sigurno je da nas je početak sezone malo poremetio, no s novim trenerom atmosfera je opet dobra i nadamo se da će sve na kraju završiti kako treba. Od prvog dana se vidi da trener želi vratiti vjeru igračima i treninzi su mu jako zanimljivi“, nastavio je.

Sutra na Poljud dolazi Dinamo, što je svakako prilika da se loš dojam početka sezone popravi i smanji prednost na ljestvici:

“Ova utakmica je vrlo važna, kao i svaki drugi derbi. Očekujem nova tri boda i podizanje na ljestvici za dodatno samopouzdanje. Igramo na domaćem terenu pred našim navijačima i do kraja je ostalo još 30 utakmica. Jako puno bodova i međusobnih susreta je u igri, a liga je dosta izjednačena i uvjeren sam da će i Dinamo proći teška razdoblja, kao i mi na početku sezone. Borba za trofeje nije izgubljena“, samouvjereno je najavio Vječni derbi.

No, jedna stvar ga pomalo i nervira:

“Nevjerojatno je da netko igra osam utakmica zaredom praktički kod kuće i to im je velika prednost te su se zato i odmaknuli na ljestvici. No, neće im biti nimalo lako u nastavku sezone, a i mi smo sve bolji s novim trenerom“, pojasnio je za kraj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.