Bebek opet sudi Vječni derbi u kojima tradicionalno pomaže Dinamu! Vulić: “To je jednostavno smiješno“!

Bebek opet sudi Vječni derbi u kojima tradicionalno pomaže Dinamu! Vulić: “To je jednostavno smiješno“!

Šokantna odluka čelnika Prve HNL.

Opet taj Ivan Bebek! Nakon nepune dvije godine, 41-godišnji Riječanin ponovno je sudac Vječnog derbija između Dinama i Hajduka i to u utakmici u kojoj tradicionalno pomaže Modrima.

Posljednji put sudio je ovaj derbi u listopadu 2016. godine i to u Maksimiru kada su Hajdukovci žestoko protestirali na suđenje, a utakmica je završila 0:0. Posljednji put na Poljudu sudio je u kolovozu 2014. godine kada su Bili vodili 2:0 pa uz sudački poguranac Modri pobijedili 3:2.

Ukupno je sudio 11 najvećih derbija HNL-a, a u tim utakmicama Dinamo je upisao sedam pobjeda, a Hajduk samo dvije.

2013. godine, ponovno na Poljudu, Bebek je previdio kazneni udarac za Hajduk u 82. minuti zbog igranja rukom Vrsaljka pri udarcu Sušića. Bijesnili su tada Bili na njega i to ponovno s pravom, a Dinamo je dobio 2:1.

Bez razloga je godinu dana kasnije poslao igrače obje momčadi u svlačionicu čim je Dinamo poveo 1:0 na Maksimiru pa je zagrebačka momčad dobila 3:0 za zelenim stolom, da bi posljednji suđeni derbi, onaj iz 2016. godine, završio 0:0, a Hajduku je neopravdano poništen gol Ohandze u prvom dijelu te nedosuđen čisti kazneni udarac na Saidu u drugom dijelu.

Nakon što je čuo tko će suditi utakmicu, trener Hajduka Zoran Vulić kratko je prokomentirao: “Ma smiješno, što da Vam kažem na to, samo ću se nasmijati“, izjavio je na press konferenciji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.