Benković: “Imao sam ponude iz Italije, Španjolske i Njemačke, no siguran sam da sam dobro postupio“!

Benković: “Imao sam ponude iz Italije, Španjolske i Njemačke, no siguran sam da sam dobro postupio“!

Filip je dao intervju nakon dolaska u Škotsku.

Filip Benković nije debitirao za škotski Celtic u jučerašnjem Old Firm Derbyju protiv Rangersa, no to je bilo i očekivano, s obzirom da je u klub došao tek dva dana ranije.

“Bio sam u Leicesteru tri tjedna i sve je bilo super. Svi su se brinuli za mene i dali mi do znanja kako me cijene, no za moj razvoj karijere najvažnije je igrati pa sam nakon razgovora s trenerom odlučio otići u klub gdje ću dobiti minutažu te je moja odluka bila odlazak u Celtic“, iz Glasgowa je poručio Filip.

“Siguran sam da sam dobro postupio dogovorom oko jednogodišnje posudbe. Leicester ima opciju mog povratka već i na zimu, a iako sam imao ponude iz Italije, Njemačke i Španjolske, odabrao sam Celtic jer mi je ovo ipak najbolja priprema za povratak u Premiership“, obrazložio je.

Za kraj je opisao klub u kojega je došao:

“Celtic je veliki, gospodski klub, s navijačima kakve samo poželjeti možete. Stadion je uvijek pun i malo koji klub ima takvu podršku u svijetu. Za mene je privilegija biti ovdje i drago mi je da sam izabrao ovaj životni put te se odlučio za posudbu jer vjerujem da je to zdrava i pametna odluka“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.