Beusan: “Rudeš je bio oštećen protiv Rijeke, gol Hajduka i crveni za Inter su regularni“!

Beusan: “Rudeš je bio oštećen protiv Rijeke, gol Hajduka i crveni za Inter su regularni“!

Mateo je prokomentirao sudačke odluke proteklog kola.

Stručni ekspert s Prisavlja, Mateo Beusan, u emisiji Stadion na HRT2 komentirao je suđenje prošlog kola HNL-a, a prva utakmica na repertoaru bila je ona između Rijeke i Rudeša, koji je upisao senzacionalnu 4:2 pobjedu.

Da podsjetimo, u 34. minuti priznat je gol Riječana za 2:1, a domaća momčad bunila se na reakciju suca koji je prvo pokazao da je riječ o zaleđu pa se predomislio, iako su snimke potvrdile da je zaleđa stvarno bilo.

“Igrači Rudeša s pravom su se bunili. Vidite da je Capan u zaleđu i jasno je da utječe na vratara i nije mi jasno zašto je pomoćnik podignuo zastavicu pa spustio, no u svakom slučaju moralo je biti dosuđeno zaleđe“, izjavio je Beusan.

U četvrtoj minuti nastavka Rudeš je povisio na 3:1, a Riječani su se i ovaj put žalili na zaleđe:

Župarić je najviše prigovarao, ali pomoćnik je ovaj put izvrsno vidio da zaleđa nije bilo i dobro je da je priznat regularan zgoditak. Također, Bel je ispravno procijenio kada je dao crveni karton Župariću jer je napravio čisti penal u 66. minuti“, zaključio je Mateo.

Okrenuo se tada i utakmici između Intera i Hajduka, u kojoj su se Bili žalili da im je u 20. minuti trebala biti dosuđena najstroža kazna:

“Sudac je bio u izvanrednoj poziciji i vidio je da je Barry glumio zbog čega mu je opravdano dao žuti karton. Poništen gol Intera bio je opravdan i nije mi jasno zašto su se igrači bunili kada je vidljivo da je riječ o zaleđu“, izjavio je i osvrnuo se na sporan gol Splićana za 1:0:

“Igrač Intera udario je Hajdukovca i sve je čisto kao suza, gol je u potpunosti regularan! I kod penala dosuđenog za Hajduk također je sve čisto, kao i u crvenom kartonu za Interovog Grgića“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.