Bili se rješavaju napadača! Košta ih 160.000 eura godišnje, a uopće ne igra

Bili se rješavaju napadača! Košta ih 160.000 eura godišnje, a uopće ne igra

Said već dva tjedna trenira s drugom momčadi, ali za nju nije upisao niti jedan nastup.

Ahmed Said Said u Hajduk je stigao na ljeto 2016. godine s ugovorom na godinu dana uz mogućnost produljenja istog na još tri godine. Klub je tu klauzulu iskoristio i učinio Saida jednim od najplaćenijih igrača s gažom od 160.000 eura godišnje.

Ipak, kola su krenula nizbrdo prije dva tjedna, točnije tri dana prije derbija s Dinamom kada je trener Carillo Saida poslao u drugu momčad s kojom trenira, ali za nju ne igra.

Od tada su prošla dva prvenstvena kola te kup utakmica, a Hajdukov napadač nije nastupio u niti jednoj od njih. Čak se niti ne razmatra njegov povratak u jato prve momčadi što može značiti samo jedno, raskid ugovora.

Said je u drugoj momčadi završio zbog niza samovoljnih poteza na terenu, svađa sa suigračima što je očito narušilo atmosferu, a isto je prepoznao i trener Carillo.

U 52 utakmice za Hajduk Said je postigao 15 pogodaka upisavši devet asistencija, dok je ove sezone u 16 nastupa zabio šest pogodaka, od čega polovicu Rudešu koncem kolovoza. A Rudeš ponovno dolazi u prvenstvu, bez Saida…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.