Bilić: “Modrić je moj najdraži igrač”

Bilić: “Modrić je moj najdraži igrač”

Slaven Bilić otkrio je na koga ga podsjeća Manuel Lanzini...

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić definitivno je pogodio s dovođenjem Manuela Lanzinija na posudbu iz Al Jazere ovoga ljeta. Mladi veznjak jedno je od najugodnijih iznenađenja dosadašnje West Hamove sezone, a Bilić ne propušta nijednu priliku da ga pošteno nahvali.

Otkrio je ovoga puta u svojoj redovnoj kolumni na koga ga podsjeća 22-godišnji Argentinac. “Lanzini je sjajan igrač, a prvi me puta netko zaista podsjeća na Luku Modrića. Luka je moj najdraži igrač, pravi primjer modernog veznjaka. Lanzini ima iste kvalitete i suigrače čini boljima no što možda jesu. Uvijek traži loptu, uvijek je slobodan. Ako su mu suigrači u nevolji, doći će po loptu i spasiti ih. Nije fizički dominantan, ali je neustrašiv u igri”, opisuje Bilić.

Doznali smo tako i njegova nogometnog favorita… “Modrića sam uveo u reprezentaciju, a zajedno smo počeli već u mladoj selekciji. Sad sam uočio neke sličnosti njega i Lanzinija, koji je prije igrao u River Plateu i na leđima nosio desetku, poseban broj. Želio sam ga dovesti još u Bešiktaš, ali Al Jazera je dala bolju ponudu. Sad sam konačno uspio, a na kraju sezone možemo i otkupiti njegov ugovor. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.