Bilić trpi prve kritike u West Hamu

Bilić trpi prve kritike u West Hamu

West Ham je u silaznoj putanji poslije odličnog prvog dijela sezone...

Nakon što je dosta dugo ležao na lovorikama i uživao samo hvalospjeve za prezentacije svojih pulena u novoj sezoni Premiershipa, hrvatski trener Slaven Bilić prvi se put susreće i s ozbiljnim kritikama.

Čekićari su na četiri uzastopne utakmice bez pobjede, trenutačno je izvan stroja nekoliko vrlo bitnih igrača, a pred vratima je veliki derbi protiv Manchester Uniteda.

“Mislim da je Slaven prošao sve testove, ali ne mislim da ih je prošao dobro. Vratit ću se utakmici u kojoj ih je Bournemoth pobijedio s 4:3, jer se u njoj moglo vidjeti koliko zapravo imaju problema. Najveći su im domaće utakmice na kojima ne igraju dobro”, kazao je komentator Sky Sportsa Charles Nicholas.

Prisjetio se Nicholas i bivšeg trenera Sama Allardycea. “Vidjeli smo u prošlosti da je Sam mogao pobjeđivati i kod kuće, ali su protiv njega svejedno svi protestirali. Bilić je njihov, ali mora navijačima ponuditi nešto da izgleda kao da momčad ide naprijed. Mislim da im dosada to nije davao, na njemu je pritisak s kojim se mora znati nositi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.