Bilić želi dovesti Ćorluku

Bilić želi dovesti Ćorluku

Engleski mediji vjeruju kako bi Slaven Bilić u West Ham sa sobom mogao povesti i Vedrana Ćorluku, kojeg je trenirao u Lokomotivu i hrvatskoj reprezentaciji...

Dolaskom Slavena Bilića na klupu West Hama, u istočni London mogao bi preseliti i Vedran Ćorluka, ukoliko je vjerovati engleskim medijima. Naime, West Hamu je potrebno pojačanje na desnoj strani obrane, a engleski novinari vjeruju kako će to pojačanje biti upravo Ćorluka, koji bi se tako vratio u Premiership nakon tri godine izbivanja.

Da Bilić cijeni Ćorlukine igračke kvalitete nije nikakva tajna, upravo ga je on kao 20-godišnjaka promovirao u A reprezentaciju, trenirao ga je i u mladoj reprezentaciji te ga je poveo sa sobom u Lokomotiv.

Iskusni branič ima ugovor s Lokomotivom još tri godine, a nagađa se kako bi ga iz Moskve pustili za oko 10 milijuna eura. Naš reprezentativac je proveo ukupno pet sezona u engleskoj, jednu u Manchester Cityju i četiri u Tottenhamu, a njegov se povratak na Otok odavno najavljuje, budući da su već ranije interes za njega iskazivali Everton, Hull, Southampton i West Ham.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.