Bio je to san snova, ja sam na klupi uživao od prve do posljednje minute!

Bio je to san snova, ja sam na klupi uživao od prve do posljednje minute!

Riječi su bivšeg kapetana Kauboja Petra Metličića, a sadašnjeg pomoćnog trenera hrvatske reprezentacije. Pritom je i dodao: ” Moja generacija nije ništa napravila spram ovoga. Mi smo sve gazili, ali s jedan pogodak razlike, a ovo je bilo nestvarno. “

Spomenimo kako je Pero kao igrač osvojio zlatnu medalju na olimpijskim igrama u Ateni 2004. i svjetskom prvenstvu u Portugalu 2003. godine.

Bivši rukometaš Brodomerkura, Metković Jamba, Ademar Leona, Ciudad Reala, Celja i Montpelliera je priznao kako nije vjerovao u čuda i naš povratak,  ali je dodao:

“Kada nam je Norveška otvorila vrata pobjedom protiv Francuske pojavila se nada. Ja sam vjerovao da ćemo pobijediti Poljsku. No s 11 razlike je bilo teško očekivati”, kazao je Pero dodavši: “Željeli smo odigrati jednu pravu mušku utakmicu pred 15,9000 gledatelja. Fantastično smo se pripremili i dečki su odigrali savršeno.”

Osvrnuo se i na nadolazeći polufinalni ogled protiv Španjolske:

“Samopouzdanje i elan su na visokom nivou. Međutim, sada se moramo koncentrirati na utakmicu protiv Španjolske jer ne želimo ovdje stati. Kada smo već dobili ovu priliku bilo bi šteta ne iskoristiti je. Sasvim sigurno bit će zanimljiva završnica. Naš idući suparnik ima dobru ekipu. Odlično igraju obranu, tjeraju te na pogreške, imaju i kvalitetne vratare. Iskusniji su i stariji. Međutim, u igri 6 na 6 imaju problema. Malo su nedorečeni u napadu i tu vidim našu priliku”,  zaključio je Metličić.

Ono što je nesumnjivo da su ekipe Španjolska, Norveška i Njemačka kvalitetne, ali ipak mogu se pobijediti

Polufinale između Hrvatske i Španjolske je na rasporedu danas u 21 sati u Krakowu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.