Bivši igrač Istre za HR: “U Slavenu ću napokon razmišljati samo o nogometu”

Bivši igrač Istre za HR: “U Slavenu ću napokon razmišljati samo o nogometu”

U Slaven Belupo nisu zadovoljni polusezonom te su već krajem prosinca počeli s dovođenjem pojačanja.

U Slaven Belupu nisu zadovoljni odrađenom polusezonom te su krajem prosinca počeli s dovođenjem pojačanja.

Prvi igrač ove zime, koji je došao u redove Farmaceuta, do sada je u karijeri igrao za Goricu, Šibenik, njemački Saarbrucken i Međimurje, a posljednji klub bio mu je Istra 1961. Polivalentan veznjak bit će veliko pojačanje klubu iz Koprivnice jer će napokon razmišljati samo o nogometu, a ne kako preživjeti, što mu je bio slučaj na Aldo Drosini. Ove sezone Puclin je za Istru  1961 odigrao 17 prvenstvenih utakmica te postigao jedan i to pobjednički pogodak u utakmici s Rijekom. U zeleno-žutom dresu dodao je i jednu asistenciju.

“Sretan sam što sam pronašao novu destinaciju. Radi se o sređenom klubu koji već dugi niz godina radi na jednom odličnom nivou. Iskreno se nadam da ćemo ostvariti ciljeve koji će biti postavljeni pred nas. Stabilna financijska situacija privlači svakog igrača, a u Koprivnici ću napokon razmišljati samo o nogometu”, kazao nam je David Puclin.

Neslužbeno se doznaje da su u Slaven Belupu zainteresirani za još jednog bivšeg igrača Puljana, a riječ je o Tomi Kitanovskom.

Što se tiče odlazaka iz kluba, redove Slaven napustio je napadača Vice Kendeš, koji je bio nezadovoljan minutažom pod vodstvom Tomislava Ivkovića, a sve se glasnije spominje i odlazak pričuvnog vratara Gorana Blaževića kojemu ove zime istječe ugovor.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.