Bivši izbornik Vatrenih uputio oštre kritike: “Znao sam da ćemo izgubiti, lošiji smo u svemu i nemamo napad“!

Bivši izbornik Vatrenih uputio oštre kritike: “Znao sam da ćemo izgubiti, lošiji smo u svemu i nemamo napad“!

Otto je bio bez dlake na jeziku.

“Znam da Španjolci vole poniziti suparnika i kada im ide oni ne posustaju. Pa ja sam postao izbornik Austrije nakon što su oni pod Prohaskom popili osam komada upravo od Furije, a slično to se i nama sada dogodilo“, započeo je bivši izbornik Vatrenih Otto Barić o debaklu hrvatske nogometne reprezentacije u Elcheu i najvećeg poraza u povijesti od 6:0.

“Moram biti iskren, ovo je bilo očekivano prije ili kasnije. Ne toliko visoki poraz, ali poraz da. Španjolska je jedna od rijetkih reprezentacija, koja u svojim prvim domaćim utakmicama obično pobjeđuje s visokim rezultatom nakon što dođe novi izbornik. Imaju veću širinu, imaju bolju kvalitetu i eto, to se dogodilo“, nastavio je.

“Mi imamo dobru reprezentaciju, ali barem šest, sedam momčadi u ovom trenutku je bolje od Hrvatske. Nakon što sam gledao utakmicu Španjolaca protiv Engleske znao sam da ćemo izgubiti. Igraju puno brže, puno više trče, puno su bolji tehnički i jednostavno se znalo da ćemo izgubiti“, iskreno je pojasnio.

Za kraj je izdvojio:

“Trebat će nam vremena da se stabiliziramo i ne treba praviti paniku, ali momčad će se morati pomladiti. Sosa i Brekalo bi morali ići u A reprezentaciju i nama nenadoknadivo nedostaju novi klasni napadači“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.