Bivši vratar Istre za HR: “U ovakvim uvjetima bilo je jako teško napredovati”

Bivši vratar Istre za HR: “U ovakvim uvjetima bilo je jako teško napredovati”

Ivušić iz kluba odlazi nakon dvije i pol godine zbog loše financijske situacije u istarskom prvoligašu-

Ivica Ivušić, sada već bivši vratar Istre nakon dvije i pol godine napustio je Aldo Drosinu. Prije i mjesec i pola dana čak je primao i prijetnje navijača Rijeke jer je samo radio svoj posao. U ovakvoj atmosferi u klubu s puno upitnika nije više mogao igrati te se odlučio na odlazak.

„Negativna atmosfera u klubu traje od kraja prošle sezone. U ovakvim uvjetima jako je teško napredovati i ostvarivati ciljeve. Najtužnije od svega je što igrači moraju razmišljati o svemu, samo ne o nogometu. Kada sam shvatio da je ta situacija počela utjecati na mene odlučio sam da je za moju karijeru najbolje otići iz takve sredine“, na početku razgovora kazao je mladi vratar.

„Nije mi bilo lako donijeti odluku da napustim klub. Za ove ljude, grad i suigrače bio sam jako vezan. Sada idem dalje iako je moja želja bila da ostanem. Najbitnije je očistiti glavu i nastaviti marljivo raditi“, nastavio je bivši vratar milanskog Intera i Rijeke

„U ove dvije i pol godine Istra mi je dala puno toga, a nadam se i ja njoj. Ovim putem se želim zahvaliti svima u klubu te im želim puno uspjeha“, zaključio je Ivušić.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.