Bjelica: “Bio je to raspad, srebro moramo zaboraviti, a svi golovi su bili branjivi“!

Bjelica: “Bio je to raspad, srebro moramo zaboraviti, a svi golovi su bili branjivi“!

Trener Dinama oštar je bio prema Vatrenima.

“Naš početak bio je odličan, no to je bila posljedica puno pogrešaka Španjolaca u izgradnji napada, što smo iskoristili visokim presinzima. Međutim, čim smo primili prvi gol utakmica je otišla u skroz drugačijem smjeru i doslovno smo se raspali po svim linijama“, izjavio je trener zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica o debaklu hrvatske nogometne reprezentacije i porazu od Španjolske s ogromnih 6:0 u utakmici Lige nacija.

“Netko je rekao da se srebro sa SP-a ne smije zaboraviti, a ja baš kažem da se to mora zaboraviti. Što ga prije zaboravimo i osvijestimo se, to ćemo prije opet biti bolji. Svi golovi su bili branjivi i tu nije kriv samo Lovre Kalinić. Nije Ramos nadskočio Vidu, nego nije ni trebao skočiti. Brozović nije ispratio igrača za 1:0, Perišić nije pomogao Pivariću za 3:0, da ne nabrajam. Nedostajala nam je odgovornost u igri“, pobliže je objasnio pa se za kraj dotaknuo i budućnosti Vatrenih:

“Imamo praktički potpuno novu obranu, treba nam vremena za posložiti sve linije, ali moramo poraditi na odgovornosti i agresivnosti jer bez njih će nam biti teško i protiv lošijih momčadi od Španjolaca“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.