Bjelica razočaran odnosom sa izbornikom Dalićem

Bjelica razočaran odnosom sa izbornikom Dalićem

Livaković je jedini hrvatski reprezentativac iz redova Dinama.

Prvi vratar vodećeg kluba HNL-a, Dominik Livaković, jedini je hrvatski reprezentativac iz Dinama, a njegov trener Nenad Bjelica nada se da će uskoro dobiti još nekoliko kolega u reprezentaciji, međutim Bjelicu ne smeta manjak Dinamovaca u najboljoj izabranoj vrsti koliko odnos Zlatka Dalića prema klubu.

Nadam se da će ubuduće biti i više reprezentativaca iz Dinama, kao što se nadam da izbornik prati naše utakmice. Mislim da su to naši dečki svojim igrama i zaslužili kao Mislav Oršić i Bruno Petković, pa Nikola Moro koji se vraća, potom i Ivan Šunjić, uz Livakovića koji je već u reprezentaciji. Dakle, imamo mi kandidata za reprezentaciju, imamo ‘materijala’ pa vjerujem da će izbornik naše igrače nagraditi pozivom – rekao je za Večernji list Nenad Bjelica.

Zlatko Dalić nije gostovao niti na jednoj utakmici Dinama ove sezone u Maksimiru. Bjelica i Dalić se čak nisu niti čuli posljednjih mjeseci.

“Ne, nažalost u sedam mjeseci nisam imao niti jedan razgovor s izbornikom u vezi igrača Dinama, ali dobro. Sad postoji šansa da se čujemo” – rekao je Bjelica.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.