BKOSIŽ ‘Istrijana’ ekipni prvaci Hrvatske

BKOSIŽ ‘Istrijana’ ekipni prvaci Hrvatske

'Istrijani' dva zlata, bronca i prijelazni ekipni pehar prvaka Hrvatske

Boćari/ice kluba „Istrijana“ , vratili su se danas sa upravo odigranog otvorenog Ekipnog prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koje je održano u Zagrebu s međunarodnim sudjelovanjem , u subotu 21. travnja 2018. godine.

Foto: BKOSIŽ ‘Istrijana’

Po peti puta, Zlato u paru bez ijedne izgubljene utakmice u kategoriji BC4, osvojili su članica Kluba „Istrijana“ Melisa Osmanović i član Davor Komar. Komaru je to ujedno i 17 ukupna titula prvaka Hrvatske, a Melisi peta ukupna.

Zlato za ‘Istrijanu’, također bez ijedne izgubljene utakmice u Istru je donijela tročlana ekipa Kluba „Istrijana“ u kategoriji BC1/BC2 u sastavu Milorad Kružić, Darko Frančišković i Dora Bašić. Broncu za ‘ISTRIJANU’ u kategoriji BC3 osvojili su članica i član Kluba, Samanta Lukšić i Draško Bartolić.

Na natjecanju smo se natjecali i sa još jednom tročlanom ekipom u BC1/BC2 kategoriji u sastavu Zoran Peruško, Denis Jakus i Luka Wagner, koja je zauzela izvrsno četvrto mjesto u ukupnom poretku. Da se dvije ekipe Kluba „Istrijana“  nisu susrele u polufinalu jedni protiv drugih, vjerojatno bi kući donijeli i još jednu dodatnu medalju.

Zahvaljujući osvojenim medaljama i bodovnim zbrajanjem istih, osvojili su i prijelazni pehar Ekipnog prvaka Hrvatske, koji je po drugi puta otišao u  Kluba „Istrijana“  odnosno u Istarsku županiju.

Podsjećamo da se u Klubu „Istrijana“ nalazi i prijelazni pehar KUP-a Hrvatske pojedinačno, kojega će kao Klub braniti 02. lipnja 2018. godine u Velikoj Gorici.

Kluba „Istrijana“  ističe zahvalu Gradu Pula, Sportskoj zajednici Grada Pule, Sportskoj zajednici Istarske županije i Društvu distrofičara Istre, na bezrezervnoj pomoći i potpori, za pripreme i sudjelovanje na ovom Ekipnom prvenstvu.

Više o svemu možete pogledati na internet stranici Kluba – www.istrijana.hr i na njihovoj Facebook stranici.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.