Blanka Vlašić otkrila kako Nikola ipak ostaje u Hajduku!?

Blanka Vlašić otkrila kako Nikola ipak ostaje u Hajduku!?

Ovih dana mediji su se raspisali kako će Nikola Vlašić u posljednjim danima prijelaznog roka napustiti Hajduk i otići u novi klub. Kao što smo već pisali, Everton i Milan ozbiljno su ‘zagrizli’ za našeg mladog reprezentativca. Čelnike Evertona posebno je oduševila Vlašićeva predstava u uzvratnoj utakmici na Poljudu, Vlašić je uz Ercega bio najbolji igrač Hajduka u play-off utakmicama EL protiv Evertona.

Everton bi platio deset milijuna eura za Vlašića, upravo onoliko koliko Hajduk traži za dragulja s Poljuda. No, s druge strane u lov za Vlašićem uključio se i talijanski Milan. Čelnici slavnog talijanskog kluba boravili su u Splitu u uzvratnoj utakmici protiv Evertona.

Vlašić ove sezone igra sjajan nogomet, izrastao je u pravog vođu, ako stigne prava ponuda Vlašić bi mogao vrlo brzo napustiti Split.

Brojna nagađanja malo je utišala sestra Nikole Vlašića, naša slavna atletičarka Blanka Vlašić. Naime, Blanka je na Instagramu objavila dirljivu fotografiju na kojoj je ispisana pjesma za njezinog brata od strane navijača.

Jedan dio pjesme glasi ovako: ‘Nemoj ići od nas, okolo  svuda je tama, a ti si naša nada nemoj ići od nas.’

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.