Bojan Bogdanović: “Uvijek mi predstavlja čast nositi dres reprezentacije”

Bojan Bogdanović: “Uvijek mi predstavlja čast nositi dres reprezentacije”

Bogdanović je nakon Brooklyn Netsa i Washington Wizardsa prošlog ljeta prešao u treći NBA klub, Indiana Pacerse.

Najbolji hrvatski košarkaš posljednjih nekoliko godina, Bojan Bogdanović završio je NBA sezonu sa Indiana Pacersima u prvom krugu doigravanja i trenutno je na odmoru uoči okupljanja reprezentacije, a povodom toga dao je intervju za Fibinu stranicu.

“Volim igrati na velikim natjecanjima i želim pomoći Hrvatskoj u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo. Volio bih još jednom u karijeri nastupiti na SP-u. Neki od igrača koji nisu mogli nastupiti u dosadašnjem dijelu kvalifikacija vraćaju se ovog ljeta, a momčad će itekako profitirati od toga. Moramo napraviti sve što je u našoj moći, odigrati te dvije utakmice kao da igramo finale.” – rekao je Bojan.

Bojan je kao i uvijek do sada spreman dati sve od sebe za reprezentaciju, a nagovijestio je i novom izborniku Draženu Anzuloviću da na njega uvijek može računati.

“Uvijek mi predstavlja čast nositi dres reprezentacije i kada god mi zdravlje dopusti, nastupit ću za reprezentaciju. Moramo skupiti sve igrače i energiju kako bi prošli u sljedeću fazu kvalifikacija. Nitko ne želi propustiti SP i moramo učiniti sve kako bi se kvalificirali u sljedeću fazu i onda na SP. Ponosan sam što sam dio ove reprezentacije iako nisam mogao nastupiti u dosadašnjem dijelu kvalifikacija.” – zaključio je Babo za kraj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.