Boksači na memorijalnom turniru u Bugarskoj

Boksači na memorijalnom turniru u Bugarskoj

Uz boksače su i treneri Dorijan Čalić, Hasan Yousef i Dalibor Ćibarić.

Hrvatska juniorska i mlađe seniorska reprezentacija stigla je u Bugarsku gdje će u slijedećih sedam dana nastupiti na memorijalnom turniru Emil Jachev u Botevgradu. Naši boksači stigli su u velikom broju na jak međunarosni turnir, a sve kako bi se što bolje pripremili za nadolazeća natjecanja.

Kod mlađih seniora četvorica naših su na natjecanju. Diego Mamić (60 kg)  ide na Francuza Huga Graua, a Patrik Licul (64 kg) boksa sa Šveđaninom Hampus Bromanom.

Gabrijel Veočić (75 kg) je slobodan prvo kolo i čeka boljeg iz dvoboja Brazilca i Rusa, dok Petar Leskur (81 kg) ide na Talijana Lucu Tistarellija.

“Bit će uzbudljivo. Nije ih pretjerao mazio ždrijeb te u svakoj kategoriji imaju po dva Rusa. Vjerujem da će naši momci pokazati odličan boks” – rekao je Izbornik Pero Veočić.

Što se juniora tiče, Matej Hlača (66 kg) direktno je u polufinalu u kojem boksa sa Kazakhstancem Sagidolliyevim. Alen Ahmetović (63 kg) radit će sa Indijcem Sanathoijem, Andi Idrizi (60 kg) boksat će sa Indijcem Hussainom, a David Galac (54 kg) ide na Bugara Rachova. Mateo Kunić (46 kg) radi također sa Bugarom Stoyanovim.

Uz boksače su i treneri Dorijan Čalić, Hasan Yousef i Dalibor Ćibarić te sudac Orhan Avdi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.