Bomba s Otoka: Chelsea želi Nikolu Kalinića?

Bomba s Otoka: Chelsea želi Nikolu Kalinića?

Talijani tvrde kako bi Jose Mourinho volio dovesti Nikolu Kalinića...

Sjajne ovosezonske prezentacije Nikole Kalinića nisu ostale nezapažene u svjetskoj javnosti, a hrvatskim se reprezentativcem u dresu Fiorentine osobito bave talijanski mediji. Trenutačno najdalje otišla je ugledna La Gazzeta dello Sport, koja tvrdi kako su za negdašnjeg napadača Hajduka već sada zainteresirani najveći europski klubovi.

“Postoje pljačkaši poput Pippa Inzaghija, topnici poput Batistute, umjetnici poput Bagija i Del Piera, a posljednji dodatak Serie A napadač je koji protivnike ubija iz jednoga dodira – Nikola Kalinić. A upravo je to zainteresiralo i najveće, poput Chelseaja”, piše tako Gazzeta.

“Kalinić svojim golovima drži Fiorentinu u zoni borbe za naslov prvaka, a apsolutno je fantastičan podatak kako je svih devet pogodaka zabio iz jednoga dodira. Trener Sousa znao ga je ranije, iz susreta mladih reprezentacija, ali i on je ostao iznenađen meteorskim usponom njegove forme od kada je došao u Fiorentinu”, stoji nadalje u velikom tekstu posvećenom kockastom ofenzivcu.

Za Kalinićeve usluge, osim Chelseaja, zanimaju se i još neki europski velikani, no Gazzeta ne otkriva i njihova imena. “Takav napadački učinak doveo ga je na nišan najvećih klubova, a među najzainteresiranijima je Chelsea. Predsjednik Fioretnine Della Valle želio bi ga zadržati još mnogo godina i ‘blindirati’ njegov ugovor koji trenutačno istječe 2018. godine. Kalinić je zavolio Firenzu i klub, s kojim želi napraviti nešto veliko, a predsjedniku je to dodatan adut”, zaključuje se.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.