Borna Ćorić: Stalno sam gledao semafor i pitao sam se vodim li ja 5:0 ili Nadal!

Borna Ćorić: Stalno sam gledao semafor i pitao sam se vodim li ja 5:0 ili Nadal!

- Ovo je nevjerojatno za mene. Želim uživati u svakom trenutku, kaže Ćorić

Borna Ćorić ni sam nije vjerovao što se dogodilo u četvrtfinalu Basela. Pobjeda protiv Rafaela Nadala, tenisača koji je u karijeri osvojio 64 titule od čega 14 Grand slamova, nova je stepenica u napretku velike hrvatske teniske nade.

– Još nisam siguran što osjećam. Ovo je nevjerojatno za mene. Želim uživati u svakom trenutku. Jednostavno sam iznenađen i ovo je fenomenalan osjećaj. Nisam očekivao ni da ću doći do četvrtinala, rekao je Borna Ćorić nakon velike pobjede.

– Kada sam vidio da igram protiv Rafaela Nadala htio sam samo odigrati dobar meč i uživati u trenutku. Vjerujte, jako sam nervozna osoba, ali to držim u sebi na terenu. Ako pokažem Nadalu ili nekom drugom protivniku da sam nervozan oni će to iskoristiti. Pokušam to zadržati za sebe, ustvrdio je Ćorić koji i sam nije mogao vjerovati na kakav je način otvorio meč.

– Nisam mogao vjerovati da je to točan rezultat. Stalno sam gledao semafor i pitao sam se vodim li ja to 5:0 ili Nadal? Očito, Nadal nije dobro ušao u meč, promašio je neke lagane udarce. To je tenis, jedan dan igraš dobro, drugi dan loše. Naporno sam radio proteklih godinu i pol dana. Sada mi se to vraća. Imam puno sampouzdanja i znam da mogu igrati protiv najboljih tenisača, zaključio je Borna Ćorić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.