Video: Brazilski ‘zločesti dečko’ – “Carioce mogu do titule i bez mene”

Video: Brazilski ‘zločesti dečko’ – “Carioce mogu do titule i bez mene”

Brazilska vedeta ne smatra da je na ovogodišnjoj Copa Americi zaslužio četiri utakmice suspenzije...

Napadač Barcelone i brazilske nogometne reprezentacije Neymar Jr. još je jednom bacio pogled na recentna zbivanja na Copa Americi, s koje je ‘istjeran’ nakon što je poslije zadnjeg sučeva zvižduka loptom napucao kolumbijskog nogometaša Armera te u tunelu navodno izvrijeđao i suca utakmice Enriquea Ossesa.

Nestašni Brazilac zbog crvenog kartona i nesportskog ponašanja dobio je čak četiri utakmice suspenzije od Disciplinskog odbora Copa Americe, što je značilo da može odmah spakirati torbe te se vratiti klupskim obvezama budući da ne bi imao pravo nastupa ni u eventualnom brazilskom finalu.

“Odlučio sam otići u dogovoru s obitelji. Razgovarao sam s ocem, a potom odluku priopćio izborniku Dungi i sportskom direktoru Gilmaru Rinaldiju, koji su se s time složili”, kazao je Jornal Nacionalu.

“U tunelu se nije dogodilo baš ništa, doslovce. Bio sam unutra i čekao suca kako bih ga pitao zašto me isključio. Potom je nastalo komešanje, stigli su zaštitari i sve je iskonstruirano tako da se prikaže moja nervoza i želja da napadnem Ossesa”, otkrio je Neymar.

“Eto, tako je došlo do svega ovoga”, priča razočarani napadač. “Unatoč svemu, mislim da u Brazilu ima dovoljno ‘života’ i bez Neymara. Možemo pobjeđivati do kraja, možemo osvojiti Copa Americu!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.