Brekalo: “Lijepa pobjeda”; Gojak: “Bili smo hrabri”

Brekalo: “Lijepa pobjeda”; Gojak: “Bili smo hrabri”

Dinamovi 'klinci' izborili su proljeće u Europi...

Dinamova omladinska škola ponovo je dokazala kako je jedna od najboljih na Starome kontinentu. Nogometaši do 19 godina starosti u Londonu su svladali Arsenal (2:1) i osigurali prezimljavanje u Europi, a u posljednjem će se kolu legitimno pohrvati i za prvo mjesto u skupini.

Trener malih modrih Mario Cvitanović na Meadow Park je vodio i trojicu seniora, a posebno se istaknuo strijelac Amer Gojak.

“Jako smo sretni, ovo je vrlo važna pobjeda i svima nam mnogo znači. Nije bilo lako jer smo u prvom poluvremenu tražili prigodu za pogodak, ali nismo uspjeli poentirati. Ipak, u drugom smo dijelu bili hrabri i zasluženo slavili. Naravno da sam sretan i zbog svojeg pogotka, ali najbitnije je da smo osvojili tri boda”, prokomentirao je Gojak za Dinamovu službenu stranicu.

Na listu strijelaca upisao se i fantastični Josip Brekalo, koji je protivničkim braničima nastavio zadavati glavobolje i poslije Svjetskog U17 prvenstva u Čileu, na kojemu je u dresu hrvatske reprezentacije na sebe svrnuo poglede mnogih bogatih europskih emisara.

“Sretni smo zbog bodova i pobjede, a osobito me veseli pogodak. Arsenal je jako dobra momčad, znali smo da neće biti lako i od prve su nam minute dobro parirali. Ipak, u drugom smo poluvremenu pokazali još bolju igru, uspjeli realizirati svoje prilike i na kraju doći do lijepe pobjede”, kazao je Brekalo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.