Brovinjci uspješni na riječkom stolnoteniskom turniru!

Brovinjci uspješni na riječkom stolnoteniskom turniru!

Iz Rijeke su se sa natjecanja u dvorani Osnovne škole Srdoči mladi Brovinjci vratili prepuni dojmova.

Vjerojatno većina vas koji čitate ovaj tekst ne znate ili vam je nepoznato mjesto Brovinje. U tom naselju u istarskoj Općini Raša postoje i ostvaruju odlične sportske rezultate uspješni mladi stolnotenisači.

Iz Rijeke su se sa natjecanja u dvorani Osnovne škole Srdoči mladi Brovinjci vratili prepuni dojmova. Iza njih je sjajan turnir, a riječ je o jednom od najjačih takvih natjecanja na kojem su nastupili te ostvarili kvalitetne rezultate.

Otvoreni turnir za djecu i najmlađe kadete natjecanje je u kojem su sudjelovali igrači s područja tzv. Primorsko istarsko goranske regije.

U Rijeci su nastupila dvojica talentiranih i vrhunskih mladih stolnotenisača čija perspektiva je prema mišljenju njihovih trenera velika. Riječ je o Leu Bernazu i Josipu Gripariću.

Obojica su opravdala povjerenje trenera, Bernaz je nastupio u dvije kategorije i u obje osvojio medalje. U kategoriji djece osvojio je zlato te brončanu medalju u konkurenciji najmlađih kadeta.

Griparić je kvalifikacijsku grupu završio kao prvoplasirani,a upisao je pritom tri uspješna nastupa. No, na njegovu žalost, osmina finala pokazala se kobnom. Na putu do medalje zaustavio ga je pulski stolnotenisač Dario Stepčić

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.