Buffon: “Samo životinja može suditi ovakav penal“, Allegri: “Nogomet je zaslužio produžetke“

Buffon: “Samo životinja može suditi ovakav penal“, Allegri: “Nogomet je zaslužio produžetke“

Nema naznakama stišavanju reakcija nakon sinoćnje utakmice.

“Život ide dalje, teško, ali mora. Ponosan sam na to kako smo odigrali i napravili smo nešto za što nitko nije mislio da je moguće“, izjavio je Gianluigi Buffon nakon uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka u kojoj je Juventus vodio 3:0 pa primio gol iz nepostojećeg kaznenog udarca i ispao.

A veliki Gigi nije ni dočekao kraj utakmice. Zaradio je izravni crveni karton zbog prigovora prema engleskom sucu Michaelu Oliveru pa je u igru ušao Szczesny, no nije obranio njegov udarac.

“Bio sam vrlo blizu incidentu, kao i sudac Oliver i onaj iza gola. Nikome nije jasno zašto je kazneni udarac dosuđen. Dobar sudac ne uništava snove ekipe, koja je dominirala tijekom 90 minuta, na ovaj način. Ako sudiš ovakav penal i to još u 93. minuti, onda si životinja, a ne čovjek i na mjestu srca imaš – smeće“, zaključio je Buffon.

Trener Massimiliano Allegri također se osvrnuo na utakmicu i incident za kazneni udarac:

“Odigrali smo sjajno i sve čestitke upućujem dečkima. Zaslužili smo produžetke, nogomet je zaslužio produžetke. Teško je kad ti sude takav penal, a i samom Ramosu sam rekao da penala nije bilo“, izjavio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.